Sunday, 28 April 2013

Collagen Plus Vitamin E ORIGINAL

PROMOSI LAGI BERBALOI..

Set 4 in 1 hanya = RM 30.00 / set 
  Free pos semenanjung + Rm5 utk sbh swk

set ORIGINAL / ASLI disini
Yang Berminat Sahaja.. Msg / WhatsAp/ WeChat
012-6530825 mimi
013-2593832 ina
TURUT dijual RUNCIT dan BORONG  

 Dapatkan kulit yang lebih cerah dan lembab dengan krim Collagen Plus Vitamin E Original Set hanya di sini . Set collagen nie sangat terkenal kerana keberkesanan yang amat baik pada pengguna..dan harga yang berpatutan serta ekonomi...


Set 4 in 1 hanya = RM 30.00 / set  
Free pos semenanjung + Rm5 utk sbh swk
  1. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP
  2. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM (warna kuning)
  3. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM (warna putih)
  4.  TONER COLLAGEN PLUS VIT E 

1-Collagen Plus Whitening Beauty Soap
- membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan.
- hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

2-Collagen Plus Day & Night Cream
- Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E.
membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. 

Kelebihan/ Fungsi
  • Mencerah dan memutihkan muka
  • Melicinkan kulit muka
  • Kulit nampak tegang
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
  • Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
  • Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menstabilkan tona kulit
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah putih dan berseri
  Collagen Plus Vit E mengandungi ekstrak LILIN LEBAH yg sgt efektif bg merawat parut pada kulit, memperbaiki kulit yang kasar dan kendur, menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit.
  
4- Toner Collagen Plus Vitamin E khusus untuk menyegarkan, melembap, mencerahkan, menganjalkan kulit wajah dan anti-penuaan. Ia juga dapat membantu mengecilkan pori-pori wajah serta menyingkirkan bintik-bintik hitam pada kulit wajah.

 Cara Pemakaian Set 4 in 1
  1. sabun muka menggunakan sabun collagen vit e
  2. sapu toner menggunakan kapas muka di seluruh wajah kecuali sekitar mata dan bibir
  3. Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah
  4. Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.     


Toner Collagen Plus Vitamin E  RM 15.00 / pcs  
Free pos semenanjung + Rm5 utk sbh swk

Toner Collagen Plus Vitamin E khusus untuk menyegarkan, melembap, mencerahkan, menganjalkan kulit wajah dan anti-penuaan. Ia juga dapat membantu mengecilkan pori-pori wajah serta menyingkirkan bintik-bintik hitam pada kulit wajah.

Kelebihan/ Fungsi
  1. - Penyegar untuk merawat kulit berminyak dan berjerawat, mengandungi Estrak Lemon yang membantu melawan bakteria penyebab jerawat.
  2. - Menganggalkan sisa- sisa kotoran
  3. - Pembersih menyegarkan kulit wajah serta mengembalikan keseimbangan PH kulit
  4. - Memberi secara mendalam.
  5. - Meninggalkan kulit seperti pinkish.
  6. - Mempercepatkan penghasilan kulit baru dan menanggalkan kulit mati





Dapatkan Original set collagen vit e dengan harga berpatutan borong dan runcit : msg / WhatsAp/ WeChat 012-6530825 mimi 013-2593832 ina


cara kenal pasti produk original dan tiruan di sini




102 comments:

  1. ramai yang cuba dan hot di pasaran set collagen nie...
    makna set nie betul memberi kesan yang bagus..

    ReplyDelete
  2. product ni mmg ada aura tersendiri...paling laris..

    ReplyDelete
  3. buat para pelanggan yg dihormati..stock baru masuk..cepat2

    ReplyDelete
  4. ada lagi ke 1 set rm 25 ni? cara nak bayar mcm mana?

    ReplyDelete
  5. set ada...bayaran melalui cimb @ maybank. better sms dulu 012 6530825

    ReplyDelete
  6. cik humairah..postage dikenakan mengikut berat... untuk 500g yang pertama semenajung RM 6 .. sabah/sarawak RM 10..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya betul. berminat boleh call/sms 0126530825

      Delete
  7. Salam, saya berminat untuk order collagen plus vitamin e... kalau esok saya bank in biler boleh dapat? ataupun dimana boleh saya dapat produk itu di johor...

    ReplyDelete
  8. sy akan pos hr yang sama ...call/msg sy utk lnh detail 0126530825

    ReplyDelete
  9. Salam..tuan rumah, tumpang iklan ye..jemput ke blog saya..:)

    http://sayasukavitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam sis... kalo beli 1set n pos ke sarawak brapa eh??
    ^.^

    ReplyDelete
  11. salam..klu sy nak oder 1 set brp ye... termasuk pos...

    ReplyDelete
  12. RM 25 untuk semenajung... Rm 29 sabah /sarawak

    ReplyDelete
  13. salam...saya nk 1 set collagen plus vit E and tanaka 40g lemon brpe?

    ReplyDelete
  14. collagen plus vit E RM 19 tanaka Rm 9 + pos RM 6 SM/ RM 10 SS

    ReplyDelete
  15. salam mimi,
    betul ke set ni rm19
    dah sekali postage ke ?
    nak order

    ReplyDelete
  16. Rm 19 per set postage RM 6 untuk semenanjung ... Rm 10 sabah/sarawak

    ReplyDelete
  17. salam nk tnya, klau pkai ni ada ksan apa2 x, mcm klit mngelupas ke or apa2 effect.? nk try tp xnk klit jd apa

    ReplyDelete
  18. nak tanya produk ini dapat kelulusan tak ??

    ReplyDelete
  19. salam, maksudnya harga termasuk pos rm 25 la kan? agak2 ada effect ape2 x? kalau xde ape2 ingat nak cuba

    ReplyDelete
  20. Salam nak tanya colagen plus vit e pakai waktu bila

    ReplyDelete
  21. salam...ada lg ke set collagen pius vit(RM25)sya nk order 1 set t pm sya kt fb sue rizwan

    ReplyDelete
  22. rm 19 per set.. postage ikut berat.

    ReplyDelete
  23. klau 3 set tu brapa semua sekali pos

    ReplyDelete
  24. Rm 66 untuk semenanjung RM 70 sabah /sarawak

    ReplyDelete
  25. bleh info cepat esk sya bankin pm kt fb saya sue rizwan

    ReplyDelete
  26. better sms saya ...saya jarang open fb 0126530825

    ReplyDelete
  27. sory sis sra tk smpat nk banki hari ni insyallah esk ya

    ReplyDelete
  28. ok..dah bank in tlg sms detail ye.tq

    ReplyDelete
  29. salam sis, saya baru je cuba produk ni. nak tau, utk peringkat permulaan mmg kulit akan menggelupas ke sbb kawan sy pakai dia ckp kulit sedikit menggelupas tp x ketara. btul ke?

    ReplyDelete
  30. brpa harga kalau sy borong 30set?

    ReplyDelete
  31. boleh sms saya untuk harga borong

    ReplyDelete
  32. assalammualaikum, saya nak tanya kalau saya order satu set sekali pos RM25 ke? kakak ni WhatsApp user ke?

    ReplyDelete
  33. ye Rm 25 sekali pos ke semenanjung. Sabah /sarawak Rm 29

    ReplyDelete
  34. sis,order collagen plus vit E ni ke serdang,selangor brpe ye?

    ReplyDelete
  35. sis,order collagen plus vit E ni ke serdang,selangor brpe ye?

    ReplyDelete
  36. Satu set ke serdang rm25 termasuk pos. Boleh call atau sms ke0126530825

    ReplyDelete
  37. salam sis...
    kenapa produk nih dari indonesia...bukan dari thailand ker?
    agak keliru.....
    mohon pencerahan....
    tq..

    ReplyDelete
  38. product ni memang dari indonesia

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu nak borong sabun die sahaja ada x?email kat saya mawarinspirasi@gmail.com

      Delete
  39. sis,ksan collagen 2 kulit mgglupas ke?brpe ari ksan ni?

    ReplyDelete
  40. kesan penggunaan bergantung kepada jenis kulit..majoriti pengguna pakai ok...tapi ada juga satu dua kes kulit menglupas..... tak ada product kecantikan yang 100% ok untuk semua orang... sama juga dengan ubat..ada org sesuai dgn ubat tu.. tapi ada juga yg alah dgn ubat yg sama..

    ReplyDelete
  41. salam sis...ada x jual sabun die jer? klu ada..leh x mesej kat 01112626125 atau email nooremilykhairuddin@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. sabun saja pun ada..boleh sms saya 0126530825

    ReplyDelete
  43. Akak , kalao saya nak beli satu set collagen nih dengan sabun dea je boleh ?

    ReplyDelete
  44. Saya mmg tengah pkai produk ni,btl2 npk perubahan pda kulit muka saya.Npk cerah dan bekas2 jerawat pun kelihatan pudar.

    **Sis klau nk beli sabun je bleh tak?

    ReplyDelete
  45. produk ni mmg bkesan.i like.tq.

    ReplyDelete
  46. buat masa nie..pembelian sabun sahaja terpaksa di berhentikan buat sementara waktu kerana stok sabun terhad... hanya pembelian set(complete) dan krim siang/malam sahaja dapat dibuat. mungkin selepas minggu depan pembelian sabun dapat dibuat.

    ReplyDelete
  47. Saya dari indonesia,
    Berapa post ke indonesia?
    Saya pesan 3set

    ReplyDelete
  48. akk kalau nk 2 set..dkt KL..:) brpe ekk..?? skli dgn post.. rm50 ekk..?

    ReplyDelete
  49. untuk di kl 2 set campur pos rm 44.

    ReplyDelete
  50. Set ni ori ke sis? Cm ne nk knal ori ke tiruan?

    ReplyDelete
  51. Akak , kalau nak order 2 set sekali dgn postage berapa ea ?

    ReplyDelete
  52. set ni ori nak beza ori dgn tiruan boleh check sini
    http://inamimibeauty.blogspot.com/2013/08/pictures-collagen-vitamin-e-original.html

    ReplyDelete
  53. 2 set termasuk pos untuk semenanjung RM 44/ Rm 48 sabah / sarawak

    ReplyDelete
  54. Alahai,aq beli melalui fb rm40.ruponya ada lagi yang murah rm19 jer.cehh.

    ReplyDelete
  55. salam... ada jual sabun je x..?? berapa...??

    ReplyDelete
  56. assalam.. sis ..produk ni mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia tak???

    ReplyDelete
  57. mmg suka produk nih..lagi2 sabun dier..effect dier cpt..2 hari dh leh nampak kesan dier..tp kdg2 sy nih gatal gak try produk lain..so,kalo ssuatu produk tuh tak ngam ngn muka,sy akan pakai sabun ni balik dan effect kurangkan cela lepas guna produk lain mmg still dalam 2 hingga 3 hari camtu..dan sy pernah dpt effect yg serta merta..tak tipulah..sesuai for kulit muka sy..(wpun sy guna krim malam n sabun dier jer..krim siang tak guna sbb dah biasa guna krim garnier+bedak botol silkygirl kaler biru..hehehe)...anyway, tak rugi kalo mencuba produk nih..THUMB UP!!!!!!

    ReplyDelete
  58. ini product dari indonesia... tak de kelulusan kkm. saya pasti kalau pengeluar produk ni apply dgn kkm pasti harganya tak semurah sekarang. saya taknak tipu pengguna.. saya akui kekadang ada juga customer yg inform naik merah2 bila pakai.. tapi ini dalam 1% sahaja... setiap produk bergantung pada kulit jugak... ada yg sesuai ada juga yg tak sesuai..nasihat saya.. produk apapun bila pakai jika ada effect yg teruk tlg hentikan pemakaian takut melarat pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah.. anda jujur dalam berniaga, moga dimurahkan rezeki olehNya..

      Delete
  59. Maaf , boleh tanya sy baru mengunakan 2 hari .tpi muka sy nampak berubah , kering, penglupasan , gatal, pedih ,dan kemerehan ..... klo boleh tahu itu kenapa ?
    N adakah sy perlu lg mengunnakan ... plzzz rply

    ReplyDelete
  60. seeloknya untuk permulaan kena sapu krim nipis2 je... jgn letak tebal2... kita tak tahu ia sesuai or tak dgn kulit kita.. better stop dulu untuk seharu dua...bagi kulit rest dulu.... lepas tu boleh pakiai sikit2. just nasihat saja... kalau takut mudarat better stop.

    ReplyDelete
  61. 3 SET COLLEGEN+VIT E rm66 KN...SY NK BANK IN SEKARANG..

    ReplyDelete
  62. Saya nk share sikit.. Saya baru je try set produk ni sminggu... Seriusly sgt best... Krim siang n sabun mmg mgkagumkn coz g keje saya akn alaskn krim siang plus foundation yg mmg sy pkai sllu.. Mmg skata.. Xperlu bdk tebal.. Just nipis je pn dh nmpak aura n glow muka.. Dak ofis ade terus... 'Hari ni nmpk lain, nmpk smkin cantik '... Ok..tq...e collogen.. #saya xjual.. Sy pengguna je.. Ape pn psana tuk yg nk try produk ni.. Makesure jgn yg tiruan plk....heeee

    ReplyDelete
  63. tahniah shusyi kerana mendapat result yang baik...saya pun ada pesanan untuk yg ingin mencuba produk ini..terutama yang menghadapi masalah muka yang kronik...pastikan hanya sapu nipis2 sahaja krim malam tu.. bukan apa takut kulit u all dah semakin nipis sebab dah guna macam2 produk sebelum ini...saya sure sesiapa juga yang baru beli produk ni ataupun apa2 produk pun mesti excited nak cepat cantik kan... tapi kena sabar... sapu sikit2 saja krim malam tu.. insyaallah muka anda akan kembali bersinar selepas itu...lagi satu... saya hanya jual yg ori je tau.

    ReplyDelete
  64. Salam..sis nk tnya...blh whatsapp x?

    ReplyDelete
  65. Tak dak whatsapp. Sms biasa saja

    ReplyDelete
  66. salam sis... nak beli sabun dia je ade..??? sabun cepat habis... krim still bnyk lagi... kalau ade jual sabun je tolong info sy k, boleh sms sy 011-29911105... TQ... :)

    ReplyDelete
  67. assalamualaikum sis .. nak tanya set collagen plus ni ada lagi tak ?

    ReplyDelete
  68. sy try produk ni dari kakak sy. mule2 x percaya sebab set produk ni murah. tapi bile dh start guna, memang sgt berpuas hati. parut yang ade sume dh hilang, kulit muka pn dh makin cerah, tegang. Alhamdulilah.. terus jatuh cinta dgn produk ni. sedikit perkongsian, mula2 gune, muka rse sedikit pedih. tp xlama. dalam 2 3 hari je. tapi sy teruskan juga penggunaan produk ni. lepas tu, memang nmpak kesan die. muka dh licin, parut tiada, tegang. syukur sgt2 =)

    ReplyDelete
  69. Sy salah seorang pengguna juga. 2hari penggunaan, kulit agak tegang, bersisik, gatal, menggelupas. Sy stop pakai siang. Then masa nak mndi malam tu, bila sy basuh muka dgn air, sy gosok muka, terasa mcm daki2 keluar. Then sy lap dgn kain putih. Nmpk mmg mcm daki. Hitam je. Jd sy teruskan pakai produk ni. Hari ke5 pakai, bila gosok, daki dh berubah jd warna coklat. Mgkin kulit mati yg dh keluar ari tu. Alhamdulillah. Hampir dua minggu sy gunakan. Parut jerawat semakin pudar. Jerawat pn susah nk tumbuh. Kulit sy tegang mcm pakai foundation. Syukur pd Allah. Just niat dalam hati untuk menjaga nikmat yg Allah bagi. Bukan utk cantik je. In Shaa Allah. Dia bantu kita.

    ReplyDelete
  70. salam kak kalo nk order esok biler boleh dpt??

    ReplyDelete
  71. dalam 2/3 hari poslaju bekerja.

    ReplyDelete
  72. Kwan dh try pkai, kulit dy cntik sngt..pinkish gitu

    ReplyDelete
  73. salam sis..kalo bli borong+postage Sabah brapa ea?

    ReplyDelete
  74. boleh sms saya untuk harga borong

    ReplyDelete
  75. ade kesan sampingan x pkai produk ni..??

    ReplyDelete
  76. mcmne nk bezakan sabun yg ori n tiruan..yg original perkatan collagen tu timbul ke x..

    ReplyDelete
  77. saya nak jadi partnership .. bole tak .. :)

    ReplyDelete
  78. sekiranya ingin mendapatkan set 4 in 1 cpve,
    mcm mne erk?
    rm 40 ke skali ngan postage..
    mhon pnjlasan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya rm40 skali postage utk semenanjung atau boleh Msg / WhatsAp/ WeChat
      012-6530825 mimi @ 013-2593832 ina

      Delete
  79. Salam, nak tanya. Kalau saya nak beli sabun je boleh? Kalau boleh, berapa harga?

    ReplyDelete
  80. boleh.. sms/wasap saya utk harga. tq

    ReplyDelete